موسسه حقوقی داوری حامیان عدالت و پیشگامان سرمایه نور

 – 
Arabic
 – 
ar
English
 – 
en
Persian
 – 
fa
Turkish
 – 
tr

وکیل کلاهبرداری (1402)

فهرست مطالب

وکیل کلاهبرداری، متخصصی است که به شما کمک می‌کند تا بتوانید در پرونده‌های مربوط به کلاهبرداری پیروز شوید. به طور کلی، پیگیری کردن کلاهبرداری‌های پیچیده یا ساده دشوار است؛ به همین دلیل توصیه می‌کنیم پیش از اقدام به ثبت شکایت خود از کلاهبردار با یک وکیل کلاهبرداری ماهر در این حوزه مشاوره داشته باشید. با توجه به این موضوع، وکلای کلاهبرداری می‌توانند با طرح یک شکایت کامل، نسبت به بازیابی حقوق شما اقدامات سریعی انجام بدهند. آیا می‌خواهید در مورد وظایف وکلای کلاهبرداری بیشتر بدانید؟ این وکیل در چه مواردی به شما کمک می‌کند؟ با ما همراه باشید تا به بررسی دقیق این موضوع بپردازیم.

وکیل کلاهبرداری، چه کسی است؟

وکیل به فردی می‌گویند که جزو دانش آموختگان رشته حقوق است و از پروانه کار وکالت دریافت شده از کانون وکلا دادگستری برخوردار می‌باشد. وکلای کلاهبرداری، به حقوقدانانی گفته می‌شود که به طور تخصصی حوزه کاریشان را به جرایم کلاهبرداری محدود کرده‌اند و سابقه وکالت در این پرونده‌ها را دارند. این جرم انواع مختلفی دارد؛ در نتیجه تجزیه و تحلیل کردن ارکان هر مدل کلاهبرداری نیازمند شناسایی مجرم، دانش یا تجربه وکیل دارد. مشاوره حقوقی کلاهبرداری به شاکی کمک می‌کند تا از جرم رخ داده شده مطلع شود و اقداماتش را آگاهانه‌تر انجام دهد. وکیل کلاهبرداری به نمایندگی از فرد شاکی در پرونده حضور می‌یابد و تا زمان حصول نتیجه و رای دادگاه از حق و حقوق فرد دفاع می‌کند.

وکیل کلاهبرداری

ویژگی‌های وکیل کلاهبرداری باتجربه

وکلای کلاهبرداری لازم است دارای خصوصیات برتری باشند. از جمله خصوصیات بهترین وکلای کلاهبرداری باتجربه در امر کلاهبرداری، می‌توان به موارد زیر اشاره کرد‌.

اشراف به قوانین کیفری موضوعه
تجزیه و تحلیل همه جانبه پرونده
تطبیق دادن مورد کنونی با سایر پرونده‌ها
بررسی کردن ادله اثبات دعوا در اوراق، اسناد یا مدارک موجود
داشتن مهارت کافی برای تحلیل کردن مسائل و ارائه بهترین دفاع در دادگاه
صرف زمان کافی برای تنظیم کردن بهترین لایحه دفاعی
صبر و شکیبایی
شرکت کردن در همه جلسات دادگاه

 

مفهوم کلاهبرداری از دید وکیل

وکیل کلاهبرداری می‌گویند که از نظر اکثر مردم، کلاهبردار به شخصی گفته می‌شود که از برگرداندن پول به بستانکار خودداری می‌کند. ولی در علم حقوق کلاهبردار، به طور دیگری بیان می‌شود. طبق قانون، شخص کلاهبردار، به کسی گفته می‌شود که افراد را با امید و وجود شرکت، کارخانه، موسسات موهوم و غیره به کسب اموال یا اختیارات واهی فریب می‌دهد. پس می‌توان گفت کلاهبرداران، مردم را به امور واهی و غیر واقعی امیدوار می‌کنند.

 

کلاهبرداری اینترنتی از دید وکلای کلاهبرداری

طبق نظر وکلای کلاهبرداری، استفاده کردن غیر مجاز از شبکه‌ها و سامانه‌های‌ اینترنتی و مخابراتی جهت مرتکب شدن به اعمالی همچون وارد کردن اطلاعات، تغییر، محو دیتا‌ها، مختل نمودن رسانه و همچنین سامانه‌های اینترنتی برای افراد ذینفع یا خود فرد کلاهبرداری اینترنتی به حساب می‌آید. رسیدگی کردن به جرایم اینترنتی زیر نظر وکیل حیطه کلاهبرداری و در حوزه کاری پلیس فتا است.

 

وکلای کلاهبرداری به حل چه جرایمی می‌پردازند؟

وکیل‌های کلاهبرداری متناسب با پیچیدگی و نوع کلاهبرداری در دنیای امروز، به بررسی و پس گرفتن حقوق فرد شاکی می‌پردازند. به‌طور‌کلی، وکیل حقوقی به بررسی پرونده‌های کلاهبرداری زیر می‌پردازد.

کلاهبرداری در بخش و پوشش قضایی

بعضی اوقات افراد کلاهبردار خودشان را به عنوان نمایندگان رسمی دادگاه یا دادسرا معرفی خواهند کرد و همچنین ادعا می کنند شما در یک پرونده قضایی مجرم و محکوم شده‌اید و حتی باید بازداشت بشوید. پس از آن که فرد در این موضع دچار ترس و اضطراب شد، کلاهبردار جهت حل کردن مشکل از وی درخواست وجه و پول نقد می‌نماید؛ در این‌گونه مواقع، وکیل کلاهبرداری می‌تواند به فردی که خسارت دیده است، کمک کند‌.

کلاهبرداری فیشینگ

وکلای حقوقی بیان می‌کنند که در کلاهبرداری فیشینگ، کلاهبرداران آدرس یا ظاهر سایت‌های مشهور همچون سایت بانکی را جعل خواهند کرد تا بتوانند اطلاعات کارت بانکی مردم عادی را به هر طریقی همچون معتبر بودن کارشان به چنگ آورند. همچنین ممکن است این اشخاص ایمیل بانک یا سازمان‌های خاص را جعل کنند و سپس با ارسال کردن نامه‌ای به مردم عادی اطلاعات بانکیشان را درخواست نمایند. اگر شما هم به این دردسر افتاده‌اید، حتما از یک وکیل کلاهبرداری حرفه‌ای کمک بگیرید.

کلاهبرداری پیامکی

متناسب با حرف‌های وکلای کلاهبرداری، افراد کلاهبردار از حقه ارسال پیامک با این موضوع که «به این شماره حساب پول بزن» برای همه افراد استفاده می‌کنند. از طرفی ممکن است افراد منتظر پیامکی از طرف فرد خاصی باشند تا به کارت وی پول واریز کنند. این فرصت خوبی برای کلاهبرداری است.

کلاهبرداری در کار خیر

در این روش فرد کلاهبردار با بیان آن که به جمع‌آوری پول برای امورات خیریه می‌پردازد، مردم عادی را متقاعد خواهد کرد که به موسسه او کمک کنند. کلاهبردار از نیت خیرخواهانه مردم سوء استفاده می‌کند و پول‌های جمع شده‌ را بالا می‌کشد.

وکیل کلاهبرداری

مزایای کمک گرفتن از وکیل کلاهبرداری

به خاطر آن که کلاهبرداران اشخاص بسیار باهوشی هستند و از اعتماد مردم سو استفاده می‌کنند، اثبات جرم آنها برای اشخاص زیان‌دیده سخت و البته پیچیده است. وکلای کلاهبرداری می‌توانند این افراد را راهنمایی و کمک کنند؛ چون که اثبات جرم بر عهده شاکی است. سایر مزایای کمک گرفتن از وکیل کلاهبرداری عبارت است از:

در صورت کمک گرفتن از وکلای کلاهبرداری جهت اثبات این جرایم، می‌توان زمان تایید پرونده را کمتر کرد.
با حضور یافتن وکلا در دادگاه، احتیاجی به حضور یافتن خود شخص شاکی نیست.
با شناسایی کردن اموال کلاهبردار، وکلا می‌توانند با علم خود، سریعا اموال کلاهبردار را توقیف کنند.
این وکیل توانایی این را دارد که پس از محکوم کردن شخص کلاهبردار به رد اموال، برای استرداد مال وی اقدام کند.
اگر کلاهبرداری ساده باشد، ممکن است شاکی بخواهد پس از کسب مال یا خسارت آن، رضایتش را برای شکایت بیان کند. این رضایت به وسیله وکیل کلاهبرداری بیان می‌شود.

 

سخن پایانی

امروزه، به روش‌های گوناگونی از ارسال پیامک گرفته تا سوء‌استفاده از نیت خیرخواهانه مردم کلاهبرداری می‌شود. اگر فردی  دچار کلاهبرداری شده باشد، بهتر است از وکیل کلاهبرداری کمک بگیرد؛ چون که رسیدگی کردن به این پرونده‌ها برای مردم عادی بسیار پیچیده خواهد بود. وکلای کلاهبرداری، در همین حوزه فعالیت می‌کنند و با بررسی دقیق مدارک و تنظیم بهترین دفاعیه از موکل خود دفاع خواهند کرد. در جلسات دادگاه، وکیل می‌تواند به جای موکل خود حضور پیدا کند و حق و حقوق فرد ضرر دیده را پس بگیرد‌.

Email
Print
Telegram
Twitter
LinkedIn
Facebook

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *